Vodič kroz 4. dan MFFa

bc745e767ee6dfe89c83830b5d12a473
Dvije projekcija filma "Gazda", masterclass Želimira Žilnika, prvenstvo u obaranju ruku i Fellinijev Amarcord

Ušli smo u četvrti dan festivala i teško je pobrojati što bi sve trebalo vidjeti i poslušati, zato donosimo kratak pregled današnjih događanja.

U 13 sati u Još manjem kinu testna je projekcija filma "Gazda – Tranzicija, privatizacija, korporacije" Darija Juričanakoji je već podigao priličnu prašinu u javnosti jer se bavi nastankom poslovnog carstva Ivice Todorića. Još jedna projekcija slijedi u 14:30 također u JMK.

U 14 sati uKinu Bauer nastavlja se mini ciklus ključnih radova Želimira Žilnika s projekcijom filma "Marble Ass" kojeg će prestaviti sam autor. Prije Marble Assa ide kratki film "Nedjelja" našeg poznatog dokumentariste Gorana Devića koji će također najaviti svoj film.

U 16 sati u JMK Želimir Žilnik održat će masterclass predavanje u sklopu programa KAMPUS MOTOVUN

U 17:30 u sklopu programa MOTOVUNSKA ČITANKA Barbara Matejčić i Boba Đuderija predstavit će svoje knjige

U 19 na Terasi ispred Hotela održava se prvenstvo u obaranju ruku – TRAŽIMO NAJČVRšĆU HRVATSKU DESNICU

U 19 na Terasi Ureda za goste održava se okrugli stol pod nazivom "Put do prvog filma" na kojem sudjeluju slovenski redatelji Marko škop i Damjan Kozole

Od današnjeg filmskog programa ne smije se propustiti projekcija filma Mirjane Karanović "Dobra žena", a posebna filmska poslastica očekuje nas u 23:30 u Kinu Billy gdje se prikazuje kultni Fellinijev "Amarcord" u svojoj restauriranoj, još raskošnijoj verziji.

Ostavi komentar

Slične vijesti

007 NA PLJEŠIVICI

“Kino u vinogradu” dolazi nadomak Zagreba: u vinogradarskom izletištu Braje kod Jastrebarskog spajamo filmsko i vinsko iskustvo, uz novi film Jamesa Bonda

Više »
X