VOLONTIRAJ NA 25. MOTOVUN FILM FESTIVALU!

Ekipna

Prijavi se do 15. 6., trebamo te u Motovunu i Gorskom kotaru 22. – 29. 7.

Sedam dana programa, stotinu filmova, dvije lokacije, tisuće posjetitelja… Motovun Film Festival traži volontere koji će nam se pridružiti u sljedećoj velikoj avanturi kako bismo osigurali da kotačići naše vesele festivalske mašine ostanu dobro podmazani dok se kotrlja po obroncima čak dvaju brda.

Volonteri su duša našeg festivala, a ove godine važniji su nego ikad.

Očekuje vas uživanje u filmovima, dobra zabava, druženje s filmskim znalcima te jedinstveno iskustvo sudjelovanja u organizaciji festivala. Zauzvrat tražimo entuzijazam, energiju, strast, fleksibilnost i pouzdanost. I možda dozu ili dvije pozitivnog ludila i adrenalina. Naravno, i spremnost na ispunjavanje zadataka: od održavanja festivalskih kina, preko prodaje i kontrole ulaznica do dežurstva u festivalskom kampu.

Svakako, prava vrijednost volontiranja na Motovun Film Festivalu su iskustva koja stječete. Pa, ako si se već prepoznala ili prepoznao, prijavi se!

Kandidatkinje i kandidati moraju biti punoljetni, a Motovun Film Festival zadržava pravo odabira. Rok za prijavu je 15. lipnja, a rezultati će biti objavljeni do kraja lipnja.

Prvi korak?
Ispuni prijavnicu

Što još treba znati?
Molimo vas da u prijavnici ispunite sva polja i budete kreativni i rječiti. Svakako preporučujemo da prije ispunjavanja pročitate i naš ČPP – Često postavljana pitanja, u kojima ćete pronaći detaljna pojašnjenja. Pojave li se problemi s ispunjavanjem online prijavnice ili vas muče pitanja koja se ne spominju u ČPP-u, možete nas kontaktirati na volonteri@motovunfilmfestival.com

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »