Vremensku prognozu pratite na IstraMETu!

ed0ba2a30bf9b5136b3f7279d790d970
Službena vremenska prognoza 17. Motovun Film Festivala

Da nam kiša ne može ništa i da je otjeramo dobrim duhom ili iskoristimo kao priliku za ples na kiši smo već dokazali. Ali kako bismo u svakom trenutku znali što nas čeka i mogli se pripremiti za vremenske uvjete ovdje je IstraMET koji s provjereno velikom točnošću predviđa situaciju na nebu nad Motovunom. Vremensku prognozu za vrijeme trajanja festivala pratite na IstraMETu, a evo što kažu za naredni period:

I dalje oblačno i bez kiše. Čini se da kiša neće početi još tako skoro, ali i dalje postoje dosta utemeljene naznake za lokalne pljuskove u poslijepodnevnim i predvečernjim satima. Temperatura trenutno oko 22 ili 23°C, porasti će još malo kroz iduće sate.

MOTOVUN IDUĆIH DANA:
Nedjeljai posebiceponedjeljakdonose malo povoljnije vrijeme, uz lokalne pljuskove koji će se pojavljivati poslijepodne i predvečer, dok bi večer i noć ipak trebali proteći bez kiše. Dnevne temperature uz sunčana razdoblja, kojih će najviše biti u ponedjeljak, do ugodnih 27-28°C. Uutorakdjelomice sunčano, manja mogućnost za kišu poslijepodne, a vjerojatnost za kišu raste u noći na srijedu.Srijedaoblačnije i svježije uz povremenu kišu, više u prvom dijelu dana.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »