Zatvoren Cinehill u Laubi: Mali val dobitnik nagrade Corto Montonaro

Cinehill-u-Laubi-2023_Corto-Montonare_7

Dodjelom nagrade Corto Montonaro ovaj vikend zatvoren je program Cinehill Motovun u Laubi koji se ove godine održao od 24. kolovoza do 3. rujna u zagrebačkoj Kući za ljude i umjetnost – Laubi.

Ovogodišnje izdanje Cinehill Motovuna bilo je po mnogočemu jedinstveno, no s nekim tradicijama i dalje nastavljamo. Tijekom devet dana bogatog programa, zagrebačka publika imala je priliku vidjeti čak 9 filmova najraznolikijih žanrova i stilova iz glavne konkurencije Cinehilla, kao i 4 premijere kratkometražnih hrvatskih naslova koji su se natjecali za nagradu Corto Montonaro.

U sklopu Kratkih premijera prikazani su tako Bruna, zimus Marka Bičanića, Most Jakova Nole, Espi Ivana Grgura te Mali val Filipa Peruzovića. Najboljim hrvatskim filmom u programu proglašen je upravo Mali val, koji je uz nagradu Corto osvojio i iznos od 1. 000 eura.

Program je zaključen u nedjelju, projekcijom festivalskog pobjednika i jednog od miljenika Cinehillove publike, Jezera Falcon.

Vidimo se nagodinu!

Dodjela nagrade Corto Montonare 2023_Mali val, r. Filip Peruzović

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »