Colonello Futurista (18') + ZAPOSLENE DJEVOJKE (91')

Colonello Futurista (18') + ZAPOSLENE DJEVOJKE (91')19:00 - 21:00 zagreb - Lauba, Prilaz baruna Filipovića 23a, 10000, ZagrebProgramGlavni program,Motovunski kratki

Detalji programa

Colonello Futurista (18′)

Polijetanjem špijunskog balona iz talijanskog sela nasuprot Istarskom poluotoku počinje krajnje neobična avantura zrakoplovnog časnika Giuseppea Rosignolija. Odluka o misiji izviđanja i preleta iznad snažno utvrđene austro-ugarske vojne zone Pula donesena je nekoliko mjeseci prije ulaska Kraljevine Italije u Prvi svjetski rat 1915. godine.

ZAPOSLENE DJEVOJKE (91′)

Francuskinje Axelle, Dominique i Conso imaju tajnu – vode dvostruki život. Svako jutro nalaze se na parkiralištu ispred svoje zgrade i putuju preko granice u Belgiju. Tamo se u kući užitka preobražuju u Athenu, Circe i Heru. One su zaposlenice bordela, majke, supruge i djevojke u potrazi za svrhom, svakodnevne junakinje u neprekidnoj borbi za obitelj, opstanak i dostojanstvo. Prateći perspektivu svake od triju žena, film ih prikazuje u intimnim, opuštenim trenucima, dok veselo ismijavaju svoje mušterije u pauzama između posla i rješavanja životnih problema. Kada se jedna od njih nađe u opasnosti, tri će prijateljice udružiti snage kako bi se obračunale s prijetnjom.

Više

Vrijeme

(Subota) 19:00 - 21:00

Lokacija

zagreb - Lauba

Prilaz baruna Filipovića 23a, 10000, Zagreb

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)