Slatke stvari (+ Bijelo oko)

Slatke stvari (+ Bijelo oko)21:00 - 22:30 Ljetno Kino Jadran Dubrovnik, DubrovnikProgramGlavni program,Motovunski kratki

Detalji programa

BIJELO OKO
Tomer Shushan / ISR / 20′

Muškarac nailazi na svoj ukradeni bicikl, no on sada pripada strancu. U naporima da se ponovno domogne bicikla, Omer dovodi u opasnost vlastitu ljudskost. Dobitnik nagrade za najbolji kratkometražni igrani film na festivalu South by Southwest.

SLATKE STVARI
Alexandre Rockwell / SAD / 91′

Petnaestogodišnja Billie ima prekrasan glas, baš kao njezina imenjakinja i heroina Billie Holiday. Dok joj otac (Will Patton – Armagedon, American Honey) plaću utapa u alkoholu, a majka Eve (Karyn Parsons – Princ iz Bell Aira) gradi život s novim dečkom, Billie s bratom Nicom dane provodi skupljajući metalni otpad. Kada se sprijatelje s dječakom Malikom, brat i sestra otkrivaju novi osjećaj slobode i zabave. Tijekom nezaboravnog i čarobnog ljeta, snalažljivi trojac pobjeći će od kuće kako bi započeo karijeru otpadnika, daleko od očiju odraslih. Nakon sedmogodišnje pauze, nezavisni redatelj Alexandre Rockwell (Little Feet) svojim je novim ostvarenjem oduševio publiku i kritiku na Berlinaleu gdje je osvojio i Kristalnog medvjeda. Izvršni producenti filma su Sam Rockwell i Jennifer Beals.

Više

Vrijeme

(Subota) 21:00 - 22:30

Lokacija

Ljetno Kino Jadran Dubrovnik

Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)