VELIČANSTVENI GUBITNICI (+ 22:47 Linija 34)

VELIČANSTVENI GUBITNICI (+ 22:47 Linija 34)21:00 - 23:00 Karlovac - Stari grad Dubovac, KarlovacProgramGlavni program,Motovunski kratki

Detalji programa

22:47 Linija 34, Michael Karrer, CHE,10′

Deset je sati i četrdeset sedam minuta navečer. Autobus vozi gradom, a u njemu grupa glasnih tinejdžera sluša glazbu. Ostali putnici lijeno gledaju kroz prozor ili zure u mobitele. Na jednoj stanici u autobus ulazi pijanac i pridružuje se tinejdžerima. Raspoloženje se počne mijenjati.


VELIČANSTVENI GUBITNICI Sebastián Borensztein ARG / ESP, 116′

Godina je 2001. i Argentina je dosegla vrhunac financijske krize. Milijuni ljudi otjerani su u bankrot i očaj. Skupina susjeda odluči spojiti ušteđevinu i uložiti je u lokalni kooperativ kako bi oživjeli ekonomiju svog maloga grada. No samo dan nakon što polože novac u banku, argentinski bankarski sustav doživljava generalni kolaps i oni ostaju bez ičega. Kada otkriju da nije riječ o slučajnosti, već su postali žrtve prijevare, ova grupa mještana osmisli pakleni plan kako bi vratili ono što im pripada. Mračan, urnebesan i napet, Veličanstveni gubitnici pljačkaški je film s obratom i uzbudljiva priča o radničkoj solidarnosti i kolektivnoj osveti.

Više

Vrijeme

(Utorak) 21:00 - 23:00

Lokacija

Karlovac - Stari grad Dubovac

Karlovac

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)