NAJBOLJE S BRDA FILMOVA NA LJETNOJ POZORNICI TUŠKANAC

_NNF1790
Od 10. do 13. lipnja na programu su četiri velika hita s prošlogodišnjih festivala.

Užitak gledanja filmova na otvorenom jedan je od glavnih aduta Motovun Film Festivala. Takvu atmosferu donosi i na Ljetnu pozornicu Tuškanac, najljepši zagrebački prostor za događanja pod vedrim nebom. Od 10. lipnja do 13. lipnja u tom će se ambijentu održati  revija najvećih hitova prošlogodišnjih izdanja festivala.

Reviju otvara u ponedjeljak, 10. lipnja prošlogodišnji hit Anđeo redatelja Luisa Ortege, snimljen prema istinitoj priči o serijskom ubojici anđeoskog lica koji je u Argentini osuđen na 47 godina zatvora. Dan kasnije slijede Potpuni stranci, najvoljeniji film Motovuna posljednjih godina. Nježna komedija u režiji Paola Genovesea pretvara se u dramu nakon što sedmero prijatelja za večerom stavljaju mobitele na stol i pristaju da poruke koje dobiju budu pročitane pred svima.

(M)učenik, na rasporedu 12. lipnja, dobitnik je specijalnog priznanja motovunskog žirija 2017. godine. Film Kirilla Serebrennikova govori o globalno aktualnoj temi vjerskog fanatizma kojemu se odaje ruski učenik. Što se, pak, događa kad se mirni građanin pretvori u hladnog osvetnika, dočarat će Gnjev mirna čovjeka, posljednjeg dana revije, 13. lipnja. Impresivan redateljski debi glumca Raúla Arévala sugerira da se treba čuvati onih koji ne govore mnogo.

Sve projekcije počinju u 21.30 sati, a ulaznice su po cijeni od 30 kuna.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »